Um Ihnen das beste Einkaufserlebnis zu bieten, haben wir Ihr Versandland auf Vereinigte Staaten festgelegt. Ok

Allround Medewerker Magazijn/Logistiek

Locatie
Eindhoven

Werkgever
4funkyflavours

Aanbod
4funkyflavours is op zoek naar een allround medewerker die het merk op verschillende vlakken ondersteunt.

Samen met een aantal collega's ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijk ingericht magazijn. Daarnaast assisteer je bij ombouwwerkzaamheden van winkels, het mee opbouwen van instore presentaties, onderhoud in en rondom onze panden en enkele logistieke werkzaamheden.

Bedrijfsprofiel
4funkyflavours is een ambitieus fashion brand. Ons merk kenmerkt zich door de rijke diversiteit aan kleuren en een groot aanbod aan prints. Het eindeloos combineren van items, de perfecte pasvorm, draagcomfort en creativiteit zijn de belangrijke uitgangspunten van 4funkyflavours.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Optimaliseren van opgeslagen goederen in ons magazijn
  • Uitvoeren van logistieke werkzaamheden tussen voorraadlocaties en brandstores
  • Assisteren bij interne logistieke werkzaamheden
  • Beheer/opslag/verkoop van passieve goederen
  • Assisteren bij interieuraanpassingen op al onze locaties
  • Assisteren bij standbouw/point of sale inrichtingen
  • Uitvoeren van eenvoudige bewerkingen van metaal, hout of kunststof
  • Uitvoeren van eenvoudige reparaties aan elektra en installatie
Profiel
We zoeken dus een allround medewerker. Iemand die houdt van aanpakken en voor geen enkele klus terugdeinst. Je hebt een brede basiskennis op het gebied van techniek, logistiek en magazijn. Het is enorm in je voordeel als je echt een beetje handig bent. Ervaring met het rijden in een bedrijfsbus en met een heftruck wordt ook zeker op prijs gesteld. Je moet vooral veel werk zien en daar pro actief op ingaan. Elke dag is voor jou anders, en daar moet je een beetje van houden.

Interesse?
Herken jij je in dit profiel en zie je een baan als allround medewerker bij 4funkyflavours wel zitten? Stuur dan snel je motivatie en CV met pasfoto naar michael@4ff.eu. Mocht je nu niet helemaal voldoen aan onze criteria maar jij bent er van overtuigd dat jij de ideale persoon bent om deze vacature toch in te vullen? Overtuig ons dan en stuur je motivatie en CV met pasfoto.

Op deze vacature kan je alleen per e-mail reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.