Um Ihnen das beste Einkaufserlebnis zu bieten, haben wir Ihr Versandland auf Vereinigte Staaten festgelegt. Ok

Magazijnmedewerker 4funkyflavours

Locatie
Eindhoven

Werkgever
4funkyflavours

Aanbod
4funkyflavours is op zoek naar een Magazijnmedewerker. Momenteel zijn we op zoek naar zowel fulltime als parttime medewerkers. Wij bieden een uitdagende baan in een trendy omgeving en een gezellig team voor iemand die niet van stilzitten houdt. Je krijgt de mogelijkheid te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die zich thuis voelt in een jonge omgeving en die fysiek sterk is en van aanpakken houdt.

Bedrijfsprofiel
4funkyflavours is een ambitieus kledingmerk voor baby’s, kinderen en volwassenen. De cultuur binnen 4funkyflavours is open en sociaal. De sfeer is collegiaal en professioneel. Het bedrijf heeft een belangrijk devies: samen de schouders eronder!

Functie omschrijving
De functie van Magazijnmedewerker wordt uitgeoefend op werkdagen van: 08:30 uur t/m 17:30. Dit is de standaarddienst waarvan alleen in overleg van kan worden afgeweken. Tijdens de actieperiodes van de webshop, evenementen tijdens de saleperiode en de diverse beurzen zullen hier extra diensten bijkomen. Binnen de functie van Magazijnmedewerker ondersteun je in verschillende processen zoals orderpicken en inpakwerkzaamheden bij de webshop, het ordenen en aanvullen van het magazijn en het uitleveren aan diverse winkels. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een net en geordend magazijn.

Functie criteria
De ideale kandidaat voor de functie van Magazijnmedewerker:

  • kan langdurig staan, is fysiek sterk en weet van aanpakken
  • woont in de directe omgeving van Eindhoven of binnen een straal van 10 km
  • beschikt over eigen vervoer
  • beschikt over MBO werk en denkniveau
  • heeft aantoonbare ervaring op het vlak van orderverwerking en/of logistiek
  • heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • werkt zelfstandig, snel, accuraat en systematisch
  • voelt zich prettig bij enige tijdsdruk
  • is in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid dit te behalen

Interesse?
Herken jij je in dit profiel en zie je een baan als Magazijnmedewerker bij 4funkyflavours wel zitten? Stuur dan snel je motivatie en CV met pasfoto naar kim@4ff.eu. Op deze vacature kan je alleen per e-mail reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.