Um Ihnen das beste Einkaufserlebnis zu bieten, haben wir Ihr Versandland auf Vereinigte Staaten festgelegt. Ok

Funky vakantiekrachten gezocht!

Locatie
Eindhoven

Werkgever
4funkyflavours

Aanbod
4funkyflavours is op zoek naar vakantiekrachten die flexibel beschikbaar zijn om ons logistieke team te ondersteunen. Wij bieden een uitdagende baan in een trendy jonge omgeving en een gezellig team voor iemand die niet van stilzitten houdt. Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die zich thuis voelen in een jonge omgeving en die fysiek sterk zijn en van aanpakken houden. Uiteraard willen we graag met je mee kijken of we je ook bij ons terecht kan in de vorm van een stage of een vaste (bij)baan!

Bedrijfsprofiel
4funkyflavours is een ambitieus kledingmerk voor baby’s, kinderen en volwassenen. De cultuur binnen 4funkyflavours is open en sociaal. De sfeer is collegiaal en professioneel. Het bedrijf heeft een belangrijk devies: samen de schouders eronder!

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar diverse krachten die in de diverse vakantieperiodes en dan met name in de maanden juli en augustus kunnen ondersteunen in verschillende processen zoals bij het orderpicken en inpakken bij de webshop, alle voorkomende logistieke werkzaamheden en het uitleveren aan diverse winkels. Daarnaast zorg je met het hele team voor een net en geordend magazijn.

Functie criteria
De ideale kandidaat voor deze functie:

  • kan langdurig staan, is fysiek sterk en weet van aanpakken
  • woont in de directe omgeving van Eindhoven of binnen een straal van 10 km
  • volgt een MBO of HBO opleiding
  • is flexibel beschikbaar en werkt snel en systematisch
  • heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Interesse?
Herken jij je in dit profiel en zie je een baan bij 4funkyflavours wel zitten? Stuur dan snel je motivatie en CV met pasfoto naar noortje@4ff.eu. Op deze vacature kan je alleen per e-mail reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.