4funkyflavours Sample Sale – The Comfort Edition
TOT DE VOLGENDE KEER! – Van maandag 5 november t/m vrijdag 9 november a.s. organiseren wij weer onze halfjaarlijkse sample sale in Eindhoven!

Een aantal tijdvakken zijn al uitverkocht, of er zijn nog maar enkele tickets voor beschikbaar. Zorg ervoor dat je je inschrijft op de nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gebracht zodra de tickets beschikbaar zijn.

Heb je nog geen ticket? De ticketverkoop voor de sample sale gaat hard! Wacht niet te lang en koop je ticket nu!

Ook deze editie van de sample sale wilden we iedereen de kans bieden om te shoppen in een relaxte en aangename setting! Kortere rijen, een minder drukke omgeving, geen stress én heel veel kleurrijke artikelen om uit te kiezen! Klinkt dat niet goed? Daarom duurt deze sample sale 5 dagen en hebben we meer tijdvakken dan voorheen, zodat je een perfect moment kunt vinden om te shoppen!

Facts & Figures
Veel redenen om te komen naar de Sample Sale!
4funkyflavours sample sale infographic

Ook deze editie hebben we weer een aantal verbeteringen doorgevoerd om onze trouwe klanten meer service en winkelplezier te kunnen bieden:

  • Enorm veel keuze in zowel productie als samples
  • De voorraad wordt dagelijks, en voor ieder tijdvak, aangevuld!
  • Kortingen tot 70% en vele speciale acties
  • Baby, kids, dames, heren en alle maten ruimschoots aanwezig
  • Een ticketsysteem met tijdblokken om de wachttijden kort te houden
  • Efficiënt shoppen op het moment dat het jou uitkomt!
  • Locatie: Looyenbeemd 12, Eindhoven
  • Datum: maandag 5 november t/m vrijdag 9 november
  • Tijdvakken: 10.00u – 13.00u en 14.00u – 17.00u

Om iedereen de kans te bieden om op hun vrije ochtend of middag te komen shoppen hebben we besloten dat kinderen onder de 12 jaar gratis mee mogen komen. Let wel dat je uiteraard zelf verantwoordelijk bent voor de veiligheid van je kind. Wij zijn druk bezig om iedereen zo goed mogelijk te helpen met de sample sale en hebben daar simpelweg de tijd niet voor. Wel hebben we voor de kids iets lekkers klaar staan en er is voldoende stroom voor iPads :)

Sale lijsten

Voor degene die inmiddels al bekend zijn met ons sale evenement; we hebben er deze editie voor gekozen dat je bij aanvang je lijst kan inleveren, zodat je mandje na de sample ruimte klaar staat: minder wachten meer shoppen. Dit betreft artikelen uit de algemene voorraad, niet laatste stuks, pre-productie samples en niet-uitgevoerde samples die in de ruimte op de rekken hangen. Op vrijdag 2 november zullen we de sale lijsten per mailing sturen naar degene die een ticket hebben gekocht.

Nieuw! Naast de samples & sale lijsten hebben we nog een extra selectie items met extra korting gemaakt! Deze selectie staat niet op sale lijsten, maar vind je bij een speciale en kom je vanzelf tegen!

Tickets

De laatste sample sale was een groot succes. Ook dit jaar werken we met een ticketsysteem en tijdvakken (2 per dag), om zo meer personen op het moment dat het voor hen uitkomt, de mogelijkheid te bieden om een bezoek te brengen aan de sample sale.

Zorg ervoor dat je je inschrijft op de nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gebracht zodra de tickets beschikbaar zijn.

Registreer je nu en koop je entreeticket voor € 3,50 en ontvang in ruil een kassakorting van € 5,-

We houden je vervolgens via e-mail op de hoogte over het event wanneer je een ticket hebt gekocht.

Koop je ticket

We hopen je te mogen verwelkomen op 5, 6, 7, 8, 9 november!